1
2
3

Out & Fit

Out&Fit is de nieuwe collectie outdoor fitness toestellen ontwikkeld door Husson
Met de Out&Fit apparaten creërt u een sportlocatie in de buitenruimte voor alle weersomstandigheden en voor iedereen vrij om te gebruiken.

Eenvoudig te installeren, gemakkelijk te gebruiken
De belangrijkste voordelen van Out&Fit:
• Alle voordelen van sport en wellness in de buitenlucht, en niet de nadelen, dankzij de schaduwrijke overkappingen die de gebruiker beschermen tegen de zon, maar ook tegen de regen. Haal diep adem in de frisse lucht en geniet van de natuur met Out&Fit
• De Out&Fit collectie is voornamelijk bedoeld voor de openbare ruimte (parken, sportverenigingen, scholen, zwembaden etc. etc. maar ook binnen de bedrijfsomgeving zoals vakantieparken, hotels, campings, bejaardenhuis, etc.
• Een nieuw en exclusief ontwerp bestaande uit 3 series (gym, strekken en training), 2 versies (met en zonder dak, en 3 kleuren thema’s (Park, Sport & Urban)

• Een zeer compleet programma, uitgekiend ontwerp, met 50 verschillende onderdelen, waarop meer dan 100 verschillende oefeningen voor spier, strek, evenwicht en uithoudingsvermogen mogelijk zijn.

• Een bijzonder goed doordacht systeem, ontwikkeld in samenwerking met een team van sport- en gezondheids specialisten.
• De zekerheid van een vooraanstaande fabrikant gespecialiseerd in de ontwikkeling en (eigen) productie van speel- en sporttoestellen voor de openbare ruimte.
• Husson kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
• Eenvoudig en economische onderhoud.
Het gebruik van staal, RVS en uitzonderlijke kwaliteit oppervlakte bescherming beperkt het onderhoud tot een minimum. Ook het gebruik van het exclusieve Husson montage systeem* , een minimum aan bevestigingen biedt de zekerheid die u zich wenst.

Stretching is bedoeld voor sportvrouwen en mannen van alle niveaus! Warming-up is een mildere versie waarbij je zo ver mogelijk gaat zonder te forceren of pijn te veroorzaken.

Stretching heeft veel voordelen:

Het verbetert de flexibiliteit en elasticiteit van je spieren en pezen
Het bestrijdt de effecten van veroudering; een stretchprogramma helpt je om de flexibiliteit te herstellen en verbeterdt het beweging bereik van je aanhechtingen
Bereidt je lichaam voor op sportieve inspanning!
Verminderd het risico op blessures tijdens de training. Een flexibele spier heeft meer veerkracht dan een stijve spier.
Helpt je flexibiliteit sneller te herstellen na een training.
Verlaagt je stresslevel. Stretching ontspant verstijfde spieren, meestal geassocieerd met stress.
Helpt je te ontspannen om je welbevinden en ontspanning te verbeteren.
Met Out&Fit Stretching eilanden zijn de voordelen van buiten streching nu binnen handbereik, vrij toegankelijk voor iedereen. Mannen, vrouwen, volwassenen, senioren, mensen met een beperking etc. etc.
Out&Fit Streching is een heel compleet programma met duidelijk aangegeven oefeningen die gemotiveerd de 15 meest belangrijke “warming-up” oefeningen biedt die je gezondheid kan verbeteren en trainen.
Stretching oefeningen worden gecombineerd op het one innovative* Out&Fit Stretching Station en een exclusief ontworpen Streching Bank* Ze zijn gemakkelijk, educatief en leuk!
Out&Fit Streching is uniek* het helpt je te ontspannen en nodigt je uit om goed voor jezelf te zorgen en je beter te voelen, zowel fysiek als geestelijk.

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.