BLA BLA

BLABLA

Verkeerspleinen

Op de meeste scholen wordt er door de kinderen uit de onderbouw heel wat afgefietst, gekart, gestept en geskelterd op het plein. Met onze PleinMarkering behoort een permanent verkeersplein tot de mogelijkheden. Met leuke elementen als stoplichten, zebrapaden, een tankstation, politiestation, garage, brandweerstation, wasstraat enz. maakt u het helemaal af! De kinderen vinden het geweldig.

Tover uw schoolplein om tot een leuke plek waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Een tweebaansweg, rotondes, zebrapaden, parkeerplaatsen. Wat is er mooier voor de kinderen om hun fantasie te gebruiken terwijl ze lekker aan het fietsen of karren zijn.
Maak een keuze uit de verschillende modules en maak een passend verkeersplein op uw schoolplein. Ook kunnen wij voor u, op basis van een schets van uw plein en de juiste maten, een tekening + prijsopgave maken.

Uw idee van schets tot Verkeersplein!

Het is mogelijk om uw hele verkeersplein zelf te ontwerpen!
Via onze website kunt u de knip en plak modules aanvragen en zelf uw ontwerp maken. Dit zijn allerlei losse stukken weg, parkeerplaatsen of rontondes. Zie hiernaast een voorbeeld. Stuur hierna uw ontwerp toe, wij rekenen voor u uit wat de kosten zijn.

Klik hier voor de knip en plak modules:

Hierboven ziet u een voorbeeld van de uitgewerkte schets van een school. Dit is de basis voor onze offerte. Wij raden u aan om het verkeersplein door ons te laten aanbrengen. Ervaring met aanbrengen is hierbij echt nodig.

Op een droge dag komen wij het verkeersplein aanbrengen. Houdt er rekening mee dat het plein die dag grotendeels wordt afgezet met linten! Kinderen kunnen  op afstand kijken.

Aan het eind van de dag een geweldig en prachtig resultaat…. de kinderen kunnen naar hartelust spelen.

Voorbeeldprijs voor dit verkeersplein incl. Aanbreng: € 1871 Excl. BTW

Klik hier voor de knip en plak modules:

Fietsjes, Driewielers, Steppen en Skelters